a 8-a minune a lumii!


Visul frumos s-a terminat ,dar iti multumim Oltchim ca macar am visat!

A-8-a minune a lumii nu s-a petrecut sambata ,15 mai ,asa cum probabil multi sperau.Viborg a venit la Bucuresti cu experienta castigata in cele 5 finale de liga jucate.Dupa un inceput promitator,in care Bojana Popovic a fost atent „pazita” si tabela arata o diferenta de 2 goluri ce ne facea sa speram,a iesit la rampa Gritt Jurack.Cu 11 goluri marcate numai de ea,cu o aparare destul de agresiva si o extrema ,romanca noastra -Cristina Varzaru,in zi de gratie,defapt in zi campioana si golghetera,danezele au dus scorul la 32-31.Asa s-a terminat….Viborg era pentru a doua oara consecutiv regina Europei.Dezamagirea era imensa,se vedea pe fetele tuturor!

Dar vreau sa cred ca era o dezamagire provocata doar de pierderea acestui meci.Altfel nu am avea niciun motiv pentru care sa fim dezamagiti!Oltchim ne-a permis sa visam,a adus finala in Romania,ne-a strans pe toti intr-un singur loc -si cand spun toti nu ma gandesc doar la cei 5000 ,ci  la milioanele de romani care stiau un singur lucru-e finala!

Cristina Neagu,Anastasia Pidpalova,Paula Ungureanu,Steluta Luca,Valeria Bese,Roxana Han,Adina Meirosu,Ramona Maier,Adriana Nechita, Narcisa Lecusanu,Talida Tolnai,Patricia Vizitiu,Gabriella Suzcs,Mihaela Smedescu,Tereza Pislaru,Ionela Stanca,Oana Manea ,Olga Vashchuck,Rehina Shymkute,Iulia Puscasu,Valentina Elisei,Radu Voina- intr-un cuvant Oltchim!..

…Oltchim!Da! O familie frumoasa care poate fi cu adevarat numita ..a 8a minune a lumii!Cu ele ne mandrim si lor trebuie sa le multumim pentru tot!Jos palaria Oltchim!

Anunțuri

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s