Cristina Neagu..atat de simplu!


<La 22 de ani, Cristina are pielea neteda ca a unui copil, ten smead si ochii caprui ii sunt neincrezatori: „Acum toti vin pe capul nostru si sunt interesati de noi pentru ca am ajuns in finala, dar inainte… Stii, se tot scrie ca nu vreau sa dau interviuri, ca nu vorbesc cu presa, ca poate am ceva de ascuns. Dar n-am nimic de ascuns si n-am ce sa vorbesc cu presa pentru ca sunt un om simplu, care isi vede de treaba lui si vreau sa-mi pastrez viata intima pentru mine. Inainte de meciuri innebunim. E plin de jurnalisti care imi spun „hai sa fac un articol numai despre tine”, iar cand ne asezam incep sa ma intrebe lucruri despre cum ma machiez sau daca merg in cluburi.

In timp ce vorbeste, ochii Cristinei sunt linistiti, dar sub suprafata lor calma corpul isi vede nestingherit de tumultul obisnuit: bratele sunt in balans si gambele in miscare. „Stii, copiii nu se mai apuca azi de handbal. Imi si pare rau sa spun asta, dar cred ca noi suntem ultima generatie care a facut handbal serios. Ei sunt acum preocupati cu tehnica asta, cu tot felul de aparate. Nu zic, ca si eu stau pe net, dar doar dupa ce imi fac treaba, dupa ce vin de la sala si dupa ce imi fac antrenamentele. Ei au acum conditii, dar nu mai vor sa vina, noi nu aveam conditii dar veneam, si o faceam din placere.”

Imbracata intr-un tricou negru pe care e imprimat desenul stilizat al unui handbalist, Cristina da semne de nerabdare. Discutia noastra incepe sa interfereze cu programul ei de odihna. Incepe sa rada, stiind ca ce-mi spune suna incredibil pentru societatea noastra: „Daca as vrea sa dau interviuri, as putea sa dau oricand si oriunde. Dar pe mine nu ma intereseaza sa fiu faimoasa si sa apar peste tot. Pe mine ma intereseaza sa joc handbal cat mai bine si in rest sa-mi traiesc viata mea de om normal.”

Si Cristina Neagu isi arunca pe spate rucsacul mare de antrenament si o porneste pe jos, cu mersul ei leganat de sportiva, spre casa. Nu are carnet de sofer. O ia pe trotuar, printre blocuri, acolo unde nu e handbalista geniala, ci nimic altceva decat o fata obisnuita printre atatia oameni obisnuiti>

Simplu..extrem de simplu!Ce poate fi mai frumos?

Respectele noastre domnului Vlad Mixich pentru un adevarat articol!

sursa:hotnews.ro Jos Palaria!

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s