interviu cu Oana Manea..


 Oana, se apropie meciul cu Gyor. Sînteţi pregătite?
– Normal că sîntem. Eu, una, nu mai am răbdare. Vreau să se joace mai repede pentru că am o stare de nervozitate, de surescitare. Nu am însă emoţii, nu mi-e frică de ele.

– Jucătoarele de la Gyor au vrut să vă întîlnească pe voi şi s-au ferit de Viborg.
– Am observat şi noi. Sper să le facem să le pară rău. Şi noi ne puteam alege adversarul, dar nu am avut preferinţe. Oricum, dubla cu Gyor e una foarte grea, vor fi meciuri crîncene, pe viaţă şi pe moarte. Sînt sigură însă că Oltchim va juca finala.

– Pe ce te bazezi? Care sînt atuurile voastre?
– Mizez pe forma noastră, în primul rînd. Eu cred că am arătat în ultimele meciuri din Ligă că jucăm cel mai bun handbal. Apoi, pe dorinţa de a juca finala. Nici una dintre fete nu a mai ajuns acolo. Am pregătit meciurile atent, le visăm şi noaptea, nu au cu ce să ne surprindă.

„Dau cu pumnii ca la box!”
– Gyor la ce capitol stă mai bine?
– În apărare stau bine. Se apără agresiv. Dau cu pumnii ca la box. Nici nu vreau să mă gîndesc ce ne aşteaptă pe noi, pivoţii. Sper să avem parte de un arbitraj corect şi să mai primească şi eliminări.

– Ţi-e frică de arbitraj?
– Frică, nu. Dar arbitrajul va fi foarte important. Cu Gyor, în Ungaria, am avut mereu de suferit. Am şi văzut meciurile lor de pînă acum şi mereu au fost ajutate. Sper să nu se mai întîmple asta. La antrenamente am exersat însă pentru jocul dur.

– Atmosfera de la Gyor va fi una ostilă vouă, cu siguranţă. O să faceţi faţă?
– Pe mine mă motivează. Mai bine cu sala plină decît goală. O să se joace şi returul la Vîlcea şi lucrurile se vor schimba.

– Care ar fi scorul de la Gyor care v-ar păstra intacte şansele de calificare în finală?
– Bine ar fi să cîştigăm sau să facem egal. Eu cred însă că şi o înfrîngere la un gol sau două nu ar fi un capăt de ţară. Oricum, oricare ar fi rezultatul, sînt sigură că nici o echipă nu se poate considera calificată în finală după primul joc.

90 de goluri a marcat Oana Manea în cele trei sezoane de Liga Campionilor cu Oltchim

„După Cupa Cupelor, în 2007, vreau ca anul acesta să cîştig şi Liga Campionilor. Cînd cucereşti un trofeu te simţi împlinit ca sportiv”
Oana Manea

A vîndut şase căţei
Sasha, pitbull-ul francez al Oanei Manea, a făcut de curînd şase pui. Jucătoarea i-a vîndut pe toţi. „M-am îmbogăţit. I-am dat pe toţi la prieteni şi cunoştinţe, am luat cîte două sute de mii de lei vechi. Eu am dat pe Sasha cinci sute de euro, dar nu are importantţă. I-am dat cu inima deschisă”

 
„Nu contează banii!”
Dacă vor trece de Gyor, handbalistele de la Oltchim îşi vor îndeplini obiectivul, acela de a juca finala Ligii Campionilor, şi au promise din partea conducerii clubului prime de 10.000 de euro fiecare. „Nici un moment nu ne-am gîndit la bani. Aş renunţa la toţi banii dacă aş fi sigură că o să cîştig trofeul. Nu banii sînt cei mai importanţi acum”, a spus Oana

Succes Oltchim!

Anunțuri

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s