Jucam cu ucraina pentru calificare..!


Nationala Romaniei de handbal feminin va intalni astazi reprezentativa Ucrainei intr-un meci ce conteaza pentru calificarea la Euro 2010.Este un derby al grupei…dar, in ceea ce priveste numarul victoriilor din  intalniriler directe ,Romania are un avantaj zdrobitor 7-2.Meciul pare facil.. cu toate acestea nu ne vom putea bucura de el deoarece televiziunile noastre au tinut sa ne mai faca o surpriza” nu se televizeaza”.Mai trist este faptul ca nu ne putem baza pe Ramona Maier.Ea a suferit o entorsa la glezna. „Ea a vrut să joace, dar nu are nici un rost să forţăm. Nu cred că va fi pe teren nici la returul de sîmbătă. Important e ca Ramona să fie în plenitudinea forţelor la dubla Oltchimului cu Gyor din Liga Campionilor„, a declarat antrenorul Radu Voina.Succes Ramo , sa revii rapid! Meciul va avea o importanta deosebita pentru 3 dintre jucatoarele ucrainience,Anastasia Pidpalova, Regina Şimkute şi Olga Vaşciuk, ele fiind componente ale Oltchimului.”Vreau să cîştigăm în faţa României ca să demonstrăm că avem valoare. Va fi o motivaţie suplimentară pentru noi, cele care jucăm la Oltchim”, a declarat Pidpalova.Pentru prima data spus succes adversarelor intr-un meci contra Romaniei.Succes Ana!

Clasament grupa I

1. România    2    2    0    0    76-41    4
2. Ucraina    2    2    0    0    69-51    4
3. Portugalia    2    0    0    2    54-73    0
4.Elveţia    2    0    0    2    38-72    0

Succes Romania!

sursa foto: gsp.ro

Reclame

3 comentarii

  1. e bine ca nu e grav la ramo. cat despre meci sper sa dea pidpalova cat mai multe goluri sa vada strategu ca putea sa se bazeze pe ea mai mult :))

    • daaaa…aasa am zis si eu..poate reuseste sa faca un meci mare…ca e buna:X

  2. nu a reusit prea multe ana in meciul de la zaporoje. insa la buzat te-a facut praf strategule. ce bine-mi pare ca ai luat tzeapa :))) go ana go 🙂


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s