Mika Bradeanu revine in Romania..


Dupa ce va onora convocarea la echipa nationala pentru meciurile cu Ucraina, Aurelia Bradeanu va mai face o vizita Romaniei.Gyor si Oltchim isi vor disputa calificarea in semifinala in  meciuri ce se anunta incendiare…pe 10/11 aprilie in Ungaria ,respectiv 17/18 aprilie pe „teatrul viselor” din Valcea.

 

  

                                                                             foto: flickr.com

Mika, veţi juca împotriva Oltchimului în semifinale. Vă doreaţi să evoluaţi împotriva campioanei României?
Sincer, ce mi-e Oltchim, ce mi-e Viborg, e acelaşi lucru. Sînt două echipe foarte puternice. Nu aveam de ales, dar aşa a fost să fie. 
– Oltchim are obiectiv să joace finala. Voi la Gyor?                  
– Noi sîntem la al patrulea sezon consecutiv în semifinale, anul trecut am jucat finala. Acum ne dorim să şi cîştigăm competiţia. Sînt jucătoare vechi la echipă, între care şi eu, şi ne dorim să ridicăm şi noi deasupra capului cel mai preţios trofeu.

– Ce te impresionează la Oltchim?
Lotul de jucătoare. E formaţia cu cel mai echilibrat lot, rezervele se ridică la nivelul titularelor. Vor fi meciuri foarte strînse, eu cred că şansele la calificare sînt egale. Va depinde de forma de moment în mare măsură şi de şansă.

– V-aţi întîlnit mereu în ultimii ani şi victoriile s-au împărţit. Crezi că se va întîmpla la fel şi acum?
– Meciurile de pînă acum nu au fost eliminatorii. Au fost în grupă, aveau altă conotaţie. Acum se joacă la calificare şi presiunea va fi mai mare. Oricum, Oltchim are un mic avantaj că joacă returul acasă, dar Gyor are evoluţii mai bune în deplasare.

Dar pana la meciurile din Liga Mika trebuie sa isi gaseasca colega de camera la „nationala„”Am emoţii. Nu am mai fost de un an şi jumătate. Mi-era dor de echipă, de fete. Nu ştiu însă cu cine voi sta în cameră pentru că Luminiţa Huţupan Dinu, colega mea, s-a lăsat între timp”

 

Anunțuri

2 comentarii

  1. toata lumea zice 50-50 sanse. sunt prea pesimisti. sunt clar 70-30 pentru oltchim. in mai putin de o luna veti vedea ca asa a fost :))


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s