Tomori out!..rezerva de lux!


Zsuzsanna Tomori a fost exclusa din lotul echipei maghiare Eto Gyor.Conducerea clubului a renuntat la serviciile jucatoarei fara  vreun comentariu.Tomori a ajuns la echipa a 2-a.Gyor va usura misiunea Oltchimului,jucatoarea    fiind una dintre titularele echipei.Se pare ca maghiarii au preluat modelul fotbalului romanesc!;)) Cum calci „stramb” cum esti rezerva de lux la echipa secunda:(.Cert este ca vestea nu ne poate intrista.Ca bune colege de ehipa Amorim si Pallinger ar trebui sa faca „deplasarea” cu Zsuzsanna ..pentru a-i tine de urat:-„.Gyor ocupa locul secund in grupa si cel mai probabil va intalni in semifinale „galacticele” de la Valcea,asta in cazul in care Larvik nu castiga cu Krim iar maghiarele nu pierd cu Leipzig.Si pentru ca ne gandim la Tomori poate ii facem si un favor.Ca sa nu sufere ca nu poate juca in finala Ligii vom juca noi finala pentru ea,astfel poate viziona meciul impreuna cu celelalte fete de la Gyor;))!

Succes Oltchim!

Anunțuri

2 comentarii

  1. hi hi hi,am scapat de bombardiera de tomorii!:X dar mai ramane eduarda amorim:((( si mica bradeanu si simona spiridon!:(((

  2. asta cu tomori nu ma impresioneaza. plus ca se pot razgandi in orice moment. mai e o luna pana la meci aproape. nici macar nu suntem siguri 100% ca jucam cu gyor :))
    cat despre ce zice ana de amorim pai e simplu . om la om si gyor is praf. s-a vazut asta si la jocul din slovenia. in fine! de vom juca cu ele nici nu concep ca nu gasim formula castigatoare pentru a trece de ele si sa ajungem in finala!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s