Din Liga ..la Nationala!


Dupa ce au dus greul in Liga Campionilor,fetele de la Oltchim se muta la „nationala”.Nu mai putin de 11 jucatoare are Oltchimul la lot pentru dubla cu Ucraina din preliminariile CE 2010.:Paula Ungureanu, Mihaela Smedescu, Iulia Puşcaşu, Oana Manea, Ionela Stanca, Ramona Maier, Adina Meiroşu Fiera, Cristina Neagu, Narcisa Lecuşanu, Patricia Vizitiu şi Valeria Beşe.Lor li se alatura si Nicoleta Dincă, Florina Bârsan Chintoan (U Jolidon Cluj), Ada Moldovan (Dunărea Brăila), Carmen Amariei (FCK Handbold), Cristina Vărzaru (Viborg HK), Aurelia Brădeanu (Gyor ETO).

 Echipa se va reuni în 24 martie, la Buzău, pentru un stagiu de pregătire şi susţinerea meciurilor oficiale cu Ucraina. În primele două jocuri din grupa I, România a învins Portugalia, cu 37-23 şi Elveţia, cu 39-18, fiind lider cu 4 puncte. Şi Ucraina şi-a trecut în cont două victorii, 33-20 cu Elveţia şi 36-31 cu Portugalia, fiind pe locul doi, tot cu 4 puncte, astfel încât dubla cu România este derby-ul grupei I.

sursa foto: prahovasport.ro

Reclame

3 comentarii

  1. deabia astept sa le vad pe ucrainiencele de la valcea jucand impotriva noastra :))[sper sa fie convocate]. io am ce am cu smedescu asta. auzeam ca a jucat foarte bine in amicalele alea din franta. dar ….la valcea deabia a prins si ea sa joaca repriza 2 cu dunarea braila. dar deh vad ca astia cred mult in ea. poate ajunge un hutupan ceva si nu stim noi ce pierdem =)))

    • mie imi place fata mult:X are stil…:X sper sa se remarce;))

  2. da flori stanciu?:-?
    cat m-ar oftica… e buna:-??
    in fine


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s