Suntem in semifinaleeeee!!


egal cu Volgograd si gata calificareeeaaaa!! Meci nebun,tensiune maxima ,final genial!Pentru al doilea an la rand Oltchim se califica in semifinalele Ligii Campionilor!Cuvintele’s putine pentru a descrie o asemenea fericire!Levina,Kochetova,toata Rusia …si Trefilov de venea ;))..nimeni nu ne mai oprea!Felicitari fetelor!Suntem mandri de voi!

A fost un joc tipic de Liga Campionilor, cu miză, în care Dinamo a jucat la disperare, având ultima şansă de a mai spera la semifinale. Noi am intrat pe alocuri în jocul lor, ne-au obligat să greşim, dar am şi revenit rapid, egalând la timp. Mi-a plăcut la nebunie rusoaica Levina, dar trebuie să recunosc că şi noi am jucat bine şi obţinând egalul, care este un rezultat echitabil, suntem mulţumiţi şi fericiţi pentru calificarea în semifinale„,.Ioan Gavrilescu.

Normal că dorim victoria cu Hypo Viena, de pe teren propriu, e o revanşă mai veche, dar totodată nu mai există presiunea, fiind deja calificaţi, astfel că va conta mai mult calitatea jocului. La fel, în ultimul meci, în deplasarea de la Viborg, avem calificarea în buzunar şi putem juca fără teamă” Gavrilescu.

Larvik sau Gyor?! …ce mai conteaza finala sa vina:))

Cris,Rami,Pau,Oana,Ioni,Patty,Vali,Stela Ada,Iuli,Toto,Narci,Adina,Anastasia,Olga,Reghina,Roxana,Gaby,Clara,..  Oltchim…fara a scapa pe cineva..VA IUBIM!

sursa foto : mara1306.wordpress.com

Anunțuri

1 comentariu

  1. semifinalele-s ale noastre;;)
    sa fie si finala a noastra;x
    si
    daca se poate sa si castigam:X:))


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s