Rami si Neagu NU PLEACA! :X


Domnul Ioan Gavrilescu a negat toate speculatiile presei cum ca Cristina Neagu si Ramona Maier ar parasi formatia din Valcea!Nici vorba!

„Ştiu că s-a scris că Neagu are oferte de la Viborg. Pe adresa clubului nu a venit nimic oficial, poate danezii au vorbit numai cu ea. Oricum, Cristina are contract cu Oltchim până în anul 2011 şi nici nu se pune problema să plece până atunci. Oricum, vom negocia cu ea prelungirea contractului. Cristina Neagu este netransferabilă”, a spus Gavrilescu.

Si Ramona Maier va rămâne la Vâlcea, chiar dacă extremei îi expiră contractul în această vară: „Şi despre ea am auzit că este dorită la Hypo Viena sau ETO Gyor. Eu cred că va rămâne, aşa am înţeles din discuţiile preliminare pe care le-am avut cu ea. Este o handbalistă de care Oltchim are nevoie în continuare şi îi vom face o nouă ofertă”.

Nu va dam pentru nimic in lume:X!

Reclame

6 comentarii

  1. articole sa umple si astia ziarele cu ceva. daca vror sa plece e optiunea lor. cu forta nu le tine nimeni. atata timp cat isi doresc sa joace la valcea o vor face. daca vror altceva sunt destule cluburi cu nume care le-ar vrea in echipa. totul e sa le placa la valcea sa vrea performanta si sa fie platite rezonabil si la timp.

    • pai daca le face clubul o oferta super buna nu cred ca pleaca..Normal ca nu le tine cu forta:)) nici nu am zis asta:))

  2. plus ca omul se referea cand a zis ca e „netransferabila” la faptul ca ei nu vor sa o dea:)) ei un vor sa o transfere:))

  3. ei nu vror dar daca jucatoarea vrea sa plece ca ea o sa fie pana la urma ;)) dar pe ele 2 nu le-as vedea plecand. deocamdata. ca daca s-ar ajunge si la valcea ca la defunctul rulmentul atunci sa vezi jale mare :-s

    • eu pe Rami nu o vad plecand…Cris va pleca sigur nush daca in 2011 dar de plecat va pleca intr-o buna zi..si e normal sa plece:)Vrea si ea sa joace si afara probabil…Dar pana una alta sa ia Liga Campionilor aici si poate …:-” numai pleaca:))

  4. doamne fereste sa se ajunga ca la Rulmentu.MOR DE INIMA!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s