Nationala de handbal feminin pierde in fata Frantei!


Nationala de handbal feminin a Romaniei a disputat joi  la Mulhouse un amical de lux in compania  vicecampioanei mondiale Franta.Desi Radu Voina nu a facut deplasarea,fetele au aratat o dorinta enorma de joc reusind chiar sa tina aproape de echipa lui Olivier Krumbholz,echipa putin schimbata fata de cea aliniata la CM din 2009.

Am fost aproape de Franţa mai tot timpul, în prima repriză chiar am avut şi iniţiativă. Indecizia din repriza secundă ne-a costat, dar şi faptul că multe fete au fost afectate pentru că jucau cu vicecampioana mondială. Chiar şi aşa, trebuie remarcate câteva aflate la debut, dar şi Vizitiu, Chintoan şi Moldovan, care nu sunt prima data la echipa naţională şi sunt o soluţie pentru reprezentativă„, a declarat directorul tehnic Remus Drăgănescu.

Tineretea si lipsa meciurilor impreuna au facut ca scorul final sa fie 25-21 in favoarea mult mai experimentatelor frantuzoaice.Dar viitorul este promitator.Cu incredere in aceste fete minunate si cu munca ne putem gandi fara prea mare teama la schimbul de generatii.

Romania: Smedescu 15 interventii, Ialomiteanu 2 interventii – Moldovan 7/10, Birsan 5/5, Vizitiu 3/9, Zamfir 2/2, Geiger 2/5, Paraschiv 1/3, Dinca 1/5, Strat, Coadalata, Vadineanu, Drutu, Tacalie, Cartas, Cruceanu.

Franta: Darleux 9 interventii, Leynaud 7 interventii – Ayglon 4/5, Piejos 4/5, Deroin 4/5, Herbrecht 4/9, Pineau 4/9, Mendy 2/4, Jelic 1/2, Goiorani 1/3, Dembele 1/3, Carrat, Leveque, Lacrabere.

Romania va mai disputa inca un amical impotriva Frantei sambata de la ora 20:00..si probabil meciul nu il vom vedea:(( motiv: asa-i cu televiziunea in Romania:(

Sucees fetelor!

Reclame

3 comentarii

  1. deja am inceput sa caut un live stream. sper ca pana la ora meciului sa gasesc 😀

  2. meciul e pe postul francez sport+

  3. nu am reusit sa vad meciul dar am inteles ca si azi am pierdut cu 28:26


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s