urmeaza Volgograd..


Cine este Dinamo Volgograd?

http://www.hk-dinamo.ru/ ( cu putina rusa aflam mai multe..;)) )

-campioana Rusiei…echipa care aparent era victima sigura in fata Viborg-ului naucitor al Cristinei Varzaru dar care insa a tinut piept danezelor ,avand cateva reveniri spectaculoase de la diferente chiar si de 8-9 goluri….sunt rusoaice si probabil ca nu mai au nevoie de prezentare dupa atatea titluri mondiale..

…cu ele vom juca duminica…

Oltchim 2p

Dinamo volgograd 0 p

ce crede mister…?!

„Dinamo Volgograd vine la Vîlcea să recupereze punctele pierdute cu Viborg!”

– Domnule Voina, echipa dumneavoastră a învins Hypo la Viena. Au făcut Oltchim şi Viborg paşi mari spre semifinale?
– Nu, nu cred asta. Pentru noi este o victorie importantă, dar cursa pentru calificarea în semifinale continuă. Toate echipele păstrează şanse pentru a merge mai departe.
– În meciul cu Hypo aţi avut controlul tot timpul, de la început pînă la sfîrşit. Sînteţi mulţumit de performanţa echipei dumneavoastră, de forma din acest moment?
– Sînt foarte mulţumit de jocul nostru de acum. Perioada proastă de după dezamăgirea din China a trecut. Fetele şi-au revenit din punct de vedere psihic şi sper să se îmbunătăţească şi mai mult.
– Duminică Oltchim primeşte replica celor de la Dinamo Volgograd, care în prima etapă au pierdut la un gol diferenţă cu Viborg. Care este părerea dumneavoastră despre echipa rusă?
– Va fi un meci foarte dificil. Volgograd este campioana Rusiei, naţiunea care deţine titlul mondial. Înfrîngerea cu Viborg le va motiva şi mai mult şi Dinamo va veni la Vîlcea să  recupereze punctele pierdute.
– După Dinamo, următorul adversar va fi cîştigătoarea Ligii Campionilor, Viborg. Credeţi că meciul direct va fi decisiv pentru intrarea în semifinale?
– Disputa cu Viborg nu va fi decisivă, dar Viborg e o echipă puternică, cu vedete de top şi este cîştigătoarea Ligii Campionilor. La acest nivel echipele sînt foarte bune şi forma de moment a jucătoarelor e decisivă. Orice este posibil.

..rusoaicele se vor intoarce in „calduroasa” lor tarisoara mai bogate decat vor veni..cu niciun punct dupa 2 partide ( viborg,Oltchim) dar cu fericirea de a fi vazut o galerie si un joc al Oltchimului care sa consolideze „magia din Austria..”

Succes Oltchim:X!

Reclame

2 comentarii

  1. doamne ajuta…atat pot sa spun
    daka joaca fetele cum au jucat cu hpyo castigam;)

  2. Mna…
    Sa speram ca ele vin sa piarda inca 2 puncte;))
    Daca vor juca, ca la Viena, sanse sunt mari. Insa am vazut in meciul cu Viborg,ca de la o diferenta de 7 goluri(sau cate erau) au ajuns la egalitate, au condus cu 1 gol, si au pierdut la 1 gol. De la aceasta echipa te poti astepta la orce.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s