Stanga de aur….Viena socata:)


 

Patricia Vizitiu, Patricia Vizitiu, de 8 ori Patricia Vizitiu. Interul dreapta de la Oltchim a fost senzaţional sîmbătă seara în meciul de la Viena, cu Hypo. Rămîne însă cu picioarele pe pămînt. „Nu vreau să spună lumea acum despre mine că am făcut un meci bun şi am şi ieşit să dau interviuri. Sper doar să confirm şi în partidele viitoare şi să ajut echipa, să ne îndeplinim visul de a juca finala Ligii Campionilor”, spune handbalista.

Totul în amintirea tatălui
Tatăl Patriciei, Dumitru „Mache” Vizitiu, a fost fotbalist la Jiul Petroşani. „De la tata am moştenit calităţile atletice pe care le am. Lui o să-i dedic toate succesele mele, joc mereu cu gîndul la el”, vorbeşte Patricia, şi ochii i se umezesc de lacrimi. Şi-a pierdut părintele anul trecut, chiar în momentul în care a revenit la Oltchim de la Braşov. „Mi-aş fi dorit să mă vadă şi tata jucînd acum. Familia a fost mereu sprijinul meu, m-a încurajat să fac sport„, adaugă Patricia.

A crescut pe terenul de fotbal. „Jucam fotbal cu băieţii, mă băteam cu ei parte în parte. Dacă ar fi existat fotbal feminin în momentul în care eu m-am apucat de sport, nu aş mai fi ajuns niciodată la handbal.Îi furam mingile lui tata din vestiar să mă duc să joc fotbal”, spune jucătoarea în vîrstă de 21 de ani.

Îi legau mîna stîngă, să scrie cu dreapta
„Scriu cu stînga, mănînc cu stînga, arunc la poartă cu stînga, cos cu stînga, mîna stîngă e de bază. În ea e toată forţa mea. Şi asta nu pentru că cineva din familie e stîngaci. Aşa am fost eu de mică. Ţin minte că la şcoală şi acasă îmi legau mîna ca să scriu cu dreapta. Nu a fost chip să mă dezveţe. Venea fratele meu, Dacian, şi mă dezlega„, povesteşte Vizitiu. La masă, în deplasările cu Oltchim, e singura problemă a Patriciei. „În stînga mea nu stă nimeni, să nu ne lovim cînd mîncăm!”.

in sfarsit Patty s-a dezlantuit…sper sa revina si Adriana Tacalie :X Si ce linie de 9 vom avea:X Patty,Cris Neagu si Ada Tacalie:X

Reclame

3 comentarii

 1. paty sparge gheata
  asta e valoarea ei
  voina nu a astiu sa foloseasca a a avut pana acuma
  si sigur daca era si ea la cm sigur ajungeam mai bine
  mai ales ca sa accidentat si cris atunci si ii tinea locul
  cum ii la tinut si la oltchim
  oorcum sunt cele mai tari fete
  cris si paty :X:X
  bafta in continuare :X
  Fotza Paty:X:XX:

 2. BV.PATRICIA:x:x ESTI CEA MAI BUNA..:d

 3. A facut un meci extraordinar.
  E extraordinar de buna.
  Si ea si cu Cristina Neagu, fac jocul sa fie superb.
  Bine ca mai sunt fete care fac jocul minunat. Da acum era vorba de Paty.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s