am topit si Otelul…;))


 

HC Oţelul Galaţi – Oltchim Rm. Vâlcea 25-34 (12-20)
Etapa a 14-a a Ligii Naţionale
Arbitri: Sebastian Hagiu – Liviu Gheorghiu (ambii din Buzău)

Au evoluat formaţiile:
OŢELUL: Georgiana Stoleru (Andreea Polocoşer) – Daciana Curtean 1, Georgeta Grigore 7, Iulia Artean 7, Adriana Ţăcălie 2, Alexandra Ţăcălie 1, Maricica Trandafir 4, Delia Mărginean 3, Cătălina Cioaric, Carmen Gheorghe, Tatiana Alifanova şi Nicoleta Tudor.
OLTCHIM: Paula Rădulescu (Talida Tolnai) – Adina Meiroşu 2, Steluţa Luca 1, Patricia Vizitiu 3, Ionela Stanca Gâlcă 8, Oana Manea 4, Iulia Puşcaşu 5, Ramona Maier 1, Adriana Nechita 5, Valeria Beşe 3, Gabriela Szucs 1 şi Regina Shymkute 3.    

Declaratii dupa HC Otelul Galati - Oltchim Rm. Valcea 25-34 „Un rezultat onorabil pentru noi, dar care reflectă diferenţa mare de valoare dintre cele două echipe. Eu întotdeauna sunt mulţumit de tinerele jucătoare ale Oţelului, pentru că au demonstrat ca au valoare. Aştept ca de la meci, la meci, să evolueze în mai bine. Pentru următoarele etape din campionat, ne propunem să obţinem maximum de puncte din partidele care ne sunt la îndemână”, a comentat antrenoarea echipei Oţelul, profesoara Gabriela Artene.

„O revenire plăcută la Galaţi! A fost un pic mai dificil pentru noi, cu multe meciuri, dar suntem obişnuite. Sper să o ţinem tot aşa, din victorie în victorie. Oţelul este o echipă  bună a campionatului românesc, reuşind să ne pună probleme!”, a declarat gălăţeanca din lotul Oltchimului, Adina Meiroşu.
„Nu, nu a fost un antrenament cu public pentru noi. Fetele au venit pe un fond oboseală, după meciul de la Viena, din acest motiv le-am cerut să trateze serios jocul cu Oţelul. In ceea ce priveste Liga Campionilor mai avem de muncit pentru a obtine un loc in semifinale”, a precizat tehnicianul Radu Voina

„Victoria de la Viena este un pas mic facut de noi, dar important. Daca castigam si urmatoarele doua partide de acasa, atunci potem vorbi de calificarea in semifinalele Ligii Campionilor. Ne ajuta si nu prea victoria Viborgului din Rusia! Dinamo Volvograd va veni la Valcea sa isi vanda scump pielea, astfel ca meciul capata o miza cu atat mai ridicata. Nu avem un complex in fata jucatoarelor din Rusia, trebuie sa le batem la Valcea!”, a declrat Valeria Bese.

Reclame

3 comentarii

  1. Normal. Doar nu era sa ne puna probleme Otelul?:-?

  2. era de asteptat;)dupa un meci suuper cu Hypo:X

  3. da, am topit otelul.
    bine ca nu am avut nevoie de o cantitate prea mare de carbuni. 🙂
    p.s. in poza aia e si terry (mi-e dor de fata asta).


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s