reactii dupa Magie:)


 

Paula Ungureanu: „Am avut în faţa mea o apărare extraordinară!”

 

– Paula, aţi început cu dreptul în noua ediţie. Vă aşteptaţi să bateţi la Viena?
– Sincer, da. Pentru asta ne-am pregătit. Am reuşit să facem un meci bun, am început bine, am jucat constant tot jocul şi totul e bine cînd se termină cu bine.
– Ai avut o ambiţie în plus în faţa lui Hypo pentru că ai jucat în trecut la Viena?
– Nu, nici pe departe. De altfel, din echipa din care eu am jucat, nu au mai rămas acum decît 3 fete: Do Nascimento, Piedade şi Sanko. Am încercat doar să-mi fac jocul meu obişnuit, nu am poliţe de plătit.
– Care a fost atuul vostru în partida cu Hypo?
– Cred că ne-am mobilizat foarte bine. Am avut în faţa mea o apărare extraordinară, pe care mi-aş dori-o la fiecare partidă. S-a văzut determinarea şi ambiţia în evoluţia fetelor.
– Ce părere ai despre jocul Patriciei Vizitiu?
– Ţin să o felicit! A fost fantastică. E o jucătoare tînără, de moral, care poate creşte de la meci la meci. Trebuie doar să capete încredere.
– Un prin pas spre calificare a fost făcut, nu?
– Da, dar unul mic. Ne aşteaptă în continuare meciuri grele. Dinamo Volgograd va veni la Vîlcea să-şi joace ultima şansă după ce a pierdut cu Viborg. Sper să rămînem la fel de montate şi să cîştigăm. Ne dorim enorm să ajungem în semifinale şi apoi mai departe.

„Mai înainte de toate nu mă bucură rezultatul de la Viena, ci maniera cum am jucat, felul cum fetele s-au dăruit pe teren. A fost o dorinţă formidabilă din partea lor de a învinge. Poate şi de aici au mai apărut micile greşeli inerente pe teren”, a declarat Voina. Tehnicianul a avut la Viena, ca şi la Gyor, o galerie specială, venită de la Tg. Mureş. „Au fost 20 de prieteni care au venit şi la Gyor şi acum la Viena. S-au îndrăgostit de handbal, de echipa de la Vîlcea şi ne însoţesc peste tot. Le mulţumesc atît lor, cît şi celorlalţi 100 de suporteri care au încurajat echipa la Viena. Am simţit noi de pe bancă şi fetele din teren, aportul lor”, a spus Voina.

Tehnicianul se gîndeşte deja la întîlnirea cu Dinamo Volgograd. „Să nu uităm că Volgograd are cinci campioane mondiale în lot, e o echipă foarte periculoasă. Trebuie să pregătim atent meciul şi să uităm jocul de la Viena. Va fi mult mai greu cu Volgograd, infernal aş spune”.

Voina e bucuros şi pentru jocul Patriciei Vizitiu. „După meci am felicitat-o, dar am şi criticat-o pentru ratarea din final, la acel contraatac. I-am spus că nu a tratat faza serios. A recunoscut. Una peste alta, Pati a crescut mult şi dacă va continua aşa va ajunge stîngacea de care are România nevoie”, a subliniat Voina.

in sfarist Mister ati vazut ca Patty are valoare si merita sa joace!:X

Coordonatorul Rehina Shymkute a remarcat in mod special la acest joc unitatea echipei si a declarat urmatoarele : „A fost un meci foarte bun si daca noi am aborda fiecare meci la fel am avea primul loc asigurat. A mers bine apararea si am inscris goluri usoare. S-a vazut unitatea echipei si am fost una pentru toate si toate pentru una.

Extrema Ramona Maier nu s-a aratat deloc surprinsa de usurinta prin care Oltchim s-a impus in Austria. „Nu sunt deloc surprinsa pentru ca am pregatit in detaliu aceasta partida si mai ales am mizat pe o aparare foarte ferma in zona centrala. S-a reusit anihilarea „creierului” Seong Oh de unde porneau toate actiunile si pasele decisive. Paradele senzationale ale Paulei ne-au dat aripi si Patricia a avut o evolutie remarcabila fiind motorul echipei in acest meci.” Ramona este increzatoare in forta echipei si spera la marea finala. „Victoria de la Viena este un prim pas foarte important spre accederea in semifinale, dar nu ne putem considera favorite sau calificate dupa primul meci. Cel mai bine este sa o luam treptat, sa luptam pentru fiecare punct si vor veni si satisfactiile. Bineinteles ca doua puncte castigate in deplasare ne sporesc sansele de calificare in semifinale dar in sport nu stii niciodata” a concluzionat extrema formatiei noastre.

Anunțuri

1 comentariu

  1. De Paula nu pot sa spun nimic:))adika nu am cuvinte..de cand a intrat ea in teren oltchim a luat aripi:D:D:D:D


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s