Fara Narci..:O:O???


Campioana României are problemele de lot înaintea meciului din Austria. Narcisa Lecuşanu,centrul echipei, are mici şanse de a evolua, după ce săptămîna trecută a suferit o intervenţie chirurgicală la piciorul stîng. „Nu mai puteam merge, mi s-a blocat genunchiul. Doctorii au găsit că am avut o bucată de cartilagiu ruptă şi m-au operat„, a declarat Narcisa.

Sînt şanse mici ca ea să joace. Nu s-a antrenat deloc cu echipa şi mi-e greu de crezut că va putea”, a spus şi antrenorul Radu Voina.Narcisa e puţin mai încrezătoare. „Eu îmi doresc să joc, voi face totul pentru a intra. Vreau să cîştigăm la Viena şi să începem cu dreptul grupa principală„, a subliniat jucătoarea.

„Nu sînt meciuri uşoare în această fază, toate vor fi dificile şi, ca întotdeauna, primul meci e cel mai greu. Chiar mă uitam la palmaresul celor de la Hypo Viena,echipă ce a jucat 12 finale de Liga Campionilor.Este impresionant. S-a spus că acum s-a calificat din noroc, dar norocul face parte din joc. Nu cred că există echipe favorite”, a spus tehnicianul campioanei naţionale.
Radu Voina a făcut referiri şi la problemele de lot pe care le are. „Îmbucurător este că revine Cristina Neagu, accidentată la Mondiale. Din păcate nu o vom avea pe Narcisa Lecuşanu, care s-a operat”, a spus Voina, care a precizat că vor merge în Austria la victorie. „Nici un meci nu trebuie jucat altfel”.

Reclame

3 comentarii

  1. din pacate… fara ea. adica nu e sigur. ea vrea sa joace.. da se pare ca Voina nu o lasa… sh cred ca e mai bn sa n’o lase;)). Dekt sa i se inrautateasca starea, mai bine mai asteapta un pic. avem nevoie de ea in forta maxima!

  2. pakat:(:( sanse mici sa castigam:(

  3. @Volvi:)
    Speranta moare ultima:x. Sa speram ca vom castiga. Optimismul e baza, pana cand ele vor incepe meciul.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s