oltchim asigurata….de ASTRA:))


Miercuri, 27 ianurie 2010, incepand cu orele 20:00, in cadrul unui eveniment gazduit de Grand Hotel Sofianu din Ramnicu Valcea, compania ASTRA Asigurari a anuntat oficial parteneriatul cu echipa de handbal feminin a C.S. ,,Oltchim’’ Rm. Valcea. ASTRA Asigurari furnizeaza pentru lotul de jucatoare si pentru managerii Clubului o polita de asigurare de viata cu acoperirile aferente.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta a numerosi invitati Conducerea Societatii Comerciale Oltchim- dl.dr.ing. Constantin Roibu, dl. Radu Olaru, Director General Adjunct, Conducerea Clubului Oltchim Rm. Valcea: dl.Ioan Gavrilescu-Presedinte, dl. Nicolae Luca-Vicepresedinte, Conducerea tehnica a echipei, Antrenorul principal-dl. Radu Voina, reprezentanti mass-media, managementul companiei ASTRA Asigurari: dl. Radu Mustatea, Presedinte Directorat, d-na Ileana Ilie, Director ASTRA Valcea, si dl. Costin Moscovici-Mureseanu, Consilier de Imagine, moderatorul evenimentului.

,,Suntem o companie de succes si ne asociem numai cu parteneri puternici, pe masura noastra.’’ a precizat in cadrul evenimentului Radu Mustatea, Presedintele Directoratului ASTRA Asigurari, care a primit din partea Conducerii Clubului tricoul cu numarul 10 si o placheta de multumire pentru implicarea si sprijinul acordate inaltei performante din handbalul feminin romanesc.
,,Nu va dorim accidentari, dar daca veti avea probleme, puteti fi sigure ca veti fi despagubite in cele mai bune conditii. Sper să-mi stricati programul din luna mai, pentru a veni si a va urmari in finala Ligii Campionilor. Va multumesc pentru acest parteneriat si va doresc mult success!’’, a adaugat Mustatea.
Reclame

Un comentariu

  1. sper sa ne asigure cu o victorie sambata in fata lui hypo:X:X:X


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s